Hurtig Levering
Hurtig levering 1-3 dage
Altid de bedste tilbud
Vælg abonnement Op til 33% rabat
Fuld Returret
Fuld returret 14 dages returret
Stor rabat
Stor rabatKøb mere end ét blad og spar op til 20%
Officiel Tankesport webshop
Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment

Find din opgavetype

Tankesport udgiver mere end 30 forskellige opgaveblade, så der er noget for enhver smag – også din!

De fleste danske opgaveløsere kender til de klassiske krydsogtværsopgaver, der gennem årene har været de mest populære på markedet. Med tiden er der kommet mange nye opgavetyper til, såvel inden for de ordbaserede som inden for de logiske variationer – fx fandtes sudoku ikke for tyve år siden, men i dag har de fleste prøvet at løse denne type opgave, der har bidt sig fast og fundet sin plads på hylderne over hele verden.

Hos Tankesport kan vi tilbyde mere end 100 forskellige opgavetyper, og vi tilføjer løbende nye varianter, når vi støder på noget, der vækker vores interesse. Vi modtager jævnligt materiale fra entusiastiske ”opgave-opfindere” – og så er vi altid på jagt efter interessant stof på det internationale opgavemarked.

Her på siden har vi samlet tre buketter af opgaver, som vi gratis stiller til rådighed til download. Det er vores håb, at du som løser vil have fornøjelse af at løse opgaverne – og hvem ved, måske møder du din nye favorit blandt eksemplerne!

Vælg her, om du ønsker at prøve kræfter med opgaver inden for kategorien logiske opgaver, lette opgaver eller blandede krydsord. Eller alle tre, for den sags skyld: Det er alt sammen fra Tankesport til dig!

 


Logiske opgaver


Lette opgaver


Blandede krydsord