Hurtig Levering
Hurtig levering 1-3 dage
Altid de bedste tilbud
Vælg abonnement Op til 33% rabat
Fuld Returret
Fuld returret 14 dages returret
Stor rabat
Stor rabatKøb mere end ét blad og spar op til 20%
Officiel Tankesport webshop
Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment

SUDOKU SAMURAI 4*

I takt med at sudokubølgen for alvor bredte sig og blev hvermandseje i store dele af verden, begyndte flere og flere sudokuvariationer også at dukke op. I sudokubladet Sudoku Samurai har vi udvalgt fire af de mest populære varianter, nemlig Samurai, Marathon, Kamikaze og Triatlon. Med Sudoku Samurai er der underholdende talopgaver til mange timer.1 nummer

Gebyr 5,00 kr

I alt 49,95 + 5 Kr

3 numre 1 gratis

Spar 49,95 kr

Kun 99,90 Kr

7 numre 2 gratis

Spar 99,90 kr

Kun 224,75 Kr


Sådan fungerer dit abonnement: 

Sudoku Samurai udkommer 7 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ligeledes, hvis du giver abonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.