Hurtig Levering
Hurtig levering 1-3 dage
Altid de bedste tilbud
Altid de bedste tilbud Op til 33% rabat
Officiel Tankesport webshop
Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment
Fuld Returret
Fuld returret 14 dages returret

SOFUS LILLEBROR 1*

Gennem flere generationer har Sofus’ Lillebror været blandt de absolutte favoritter på hylderne med opgaveblade til børn og begyndere. Bladet er varieret og rigt illustreret, og undervejs møder du blandt andet krydsogtværser, pusleopgaver, rebusser og mange andre sjove udfordringer.1 nummer

Gebyr 5,00 kr

I alt 39,95 + 5 Kr

3 numre 1 gratis

Spar 39,95 kr

Kun 79,90 Kr

12 numre 2 gratis

Spar 79,90 kr

Kun 399,50 Kr

Sådan fungerer dit abonnement: 

Sofus’ Lillebror udkommer 13 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ligeledes, hvis du giver abonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.