Hurtig Levering
Hurtig levering 1-3 dage
Altid de bedste tilbud
Vælg abonnement Op til 33% rabat
Fuld Returret
Fuld returret 14 dages returret
Stor rabat
Stor rabatKøb mere end ét blad og spar op til 20%
Officiel Tankesport webshop
Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment

MESTERKRYDS 5*

Mesterkryds er at finde øverst på skamlen, når det kommer til Danmarks sværeste krydsord. Ekspertbladet indeholder 36 sider med ægte feinschmecker-opgaver, stykket sammen af landets dygtigste krydsordskonstruktører. I bladet finder du blandt andet en række emneopgaver om kendte personer, den populære litteraturkryds og et stort og varieret udvalg af quizspørgsmål.

Vælg dit Mesterkryds abonnement

Efter tilbudets udløb - fortsætter du i et løbende abonnement. Gaveabonnementer udløber automatisk. 

3 numre 1 gratis

 

Spar 49,95 kr
Gratis levering
Kun 99,95 kr

MEST POPULÆR
9 numre 2 gratis

Spar 99,95 kr
Gratis levering
Kun 349,65 Kr

Gaveabonnement

 

Stopper automatisk
Gratis levering
fra 149,85 Kr


Sådan fungerer dit abonnement: 

Mesterkryds udkommer 9 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ligeledes, hvis du giver abonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.