Hurtig Levering
Hurtig levering 1-3 dage
Altid de bedste tilbud
Altid de bedste tilbud Op til 33% rabat
Officiel Tankesport webshop
Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment
Fuld Returret
Fuld returret 14 dages returret

JAPANSK BILLEDKRYDS 3*

I opgavetypen Japansk billedkryds skal man bruge sin logiske sans til at farvelægge de rette felter i et diagram. Løsningen til hver enkelt opgave er et billede, der træder frem, når diagrammets felter er korrekt udfyldt. Bladet indeholder 49 opgaver med stigende sværhedsgrad samt løsninger bagerst i magasinet.1 nummer

Gebyr 5,00 kr

I alt 44,95 + 5 Kr

3 numre 1 gratis

Spar 44,95 kr

Kun 89,90 Kr

7 numre 2 gratis

Spar 89,90 kr

Kun 224,75 Kr

Sådan fungerer dit abonnement: 

Japansk Billedkryds udkommer 7 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ligeledes, hvis du giver abonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.