Hurtig Levering
Hurtig levering 1-3 dage
Altid de bedste tilbud
Vælg abonnement Op til 33% rabat
Fuld Returret
Fuld returret 14 dages returret
Stor rabat
Stor rabatKøb mere end ét blad og spar op til 20%
Officiel Tankesport webshop
Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment

Find Ord Gigant 3-4*

Gå på jagt efter de skjulte ord i diagrammet. I magasinet Find ord Gigant finder du både større find ord-opgaver og udfordrende opgavevarianter. I bladet vil du blandt andet møde Find ord Duo med forskellige temaer, Drille Find ord, Pusle Find ord og de svære, men meget populære Quiz Find ord. Kort sagt: Ekstra meget af alt det gode for find ord-entusiasten.


Vælg dit Find Ord Gigant abonnement

Efter tilbudets udløb - fortsætter du i et løbende abonnement. Gaveabonnementer udløber automatisk. 

3 numre 1 gratis

 

Spar 49,95 kr
Gratis levering
Kun 99,90 kr

MEST POPULÆR
12 numre 2 gratis

Spar 99,90 kr
Gratis levering
Kun 499,90 Kr

Gaveabonnement

 

Stopper automatisk 
Gratis levering
fra 149,85 Kr

Sådan fungerer dit abonnement: 

Find ord Gigant udkommer 17 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling.  Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ikke, hvis du har købt abonnementet som  et gaveabonnement. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.  

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.