Gratis forsendelse
Gratis forsendelse 14 dages Returret
Altid de bedste tilbud
Altid de bedste tilbud Op til 33% rabat
Officiel Tankesport webshop
Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment

Find Ord Gigant 3-4*

Gå på jagt efter de skjulte ord i diagrammet. I magasinet Find ord Gigant finder du både større find ord-opgaver og udfordrende opgavevarianter. I bladet vil du blandt andet møde Find ord Duo med forskellige temaer, Drille Find ord, Pusle Find ord og de svære, men meget populære Quiz Find ord. Kort sagt: Ekstra meget af alt det gode for find ord-entusiasten.1 nummer

Gebyr 5,00 kr

I alt 49,95 + 5 Kr

3 numre 1 gratis

Spar 49,95 kr

Kun 99,90 Kr

12 numre 2 gratis

Spar 99,90 kr

Kun 499,90 Kr

Sådan fungerer dit abonnement: 

Find ord Gigant udkommer 17 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling.  Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ligeledes, hvis du giver abonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.  

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.