•    Gratis forsendelse 14 dages Returret
  •  Altid de bedste tilbud Op til 33% rabat
  •  Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment

Find Ord Gigant 3-4*

Gå på jagt efter de skjulte ord i diagrammet. I magasinet Find ord Gigant finder du både større find ord-opgaver og udfordrende opgavevarianter. I bladet vil du blandt andet møde Find ord Duo med forskellige temaer, Drille Find ord, Pusle Find ord og de svære, men meget populære Quiz Find ord. Kort sagt: Ekstra meget af alt det gode for find ord-entusiasten.


Sådan fungerer dit abonnement: 

Find ord Gigant udkommer 17 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling.  Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ligeledes, hvis du giver abonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.  

1 nummer

Gebyr 5,00 kr

I alt 49,95 + 5 Kr

3 numre 1 gratis

Spar 49,95 kr

Kun 99,90 Kr

12 numre 2 gratis

Spar 99,90 kr

Kun 499,90 Kr

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.