Hurtig Levering
Hurtig levering 1-3 dage
Altid de bedste tilbud
Vælg abonnement Op til 33% rabat
Fuld Returret
Fuld returret 14 dages returret
Stor rabat
Stor rabatKøb mere end ét blad og spar op til 20%
Officiel Tankesport webshop
Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment

KRYDSORDSKLASSIKEREN 3-4*

Krydsordsklassikeren er vores bud på et moderne opgaveblad med rødder i traditionen. Bladet er, som sin forgænger Spar to, blandt de mest varierede på markedet inden for gode, reelle krydsordsvarianter. I Krydsordsklassikeren finder du blandt andet Kendisquiz, Fotokryds, Temakryds, Kryptokryds og Quizkryds. Sværhedsgraden er middel til middelsvær.


Vælg dit Krydsordsklassikeren abonnement

Efter tilbudets udløb - fortsætter du i et løbende abonnement. Gaveabonnementer udløber automatisk.


3 numre, betal for 2

Løbende abonnement
Spar 44,95 kr
Gratis levering
Kun 89,90 Kr

MEST POPULÆR
9 numre, betal for 7

Løbende abonnement
Spar 89,90 kr
Gratis levering
Kun 314,65 Kr

Gaveabonnement


Stopper automatisk

Gratis levering

fra 134,85 kr

Sådan fungerer dit abonnement: 

Krydsordsklassikeren udkommer 9 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ikke, hvis du giver et gaveabonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.