•    Gratis forsendelse 14 dages Returret
  •  Altid de bedste tilbud Op til 33% rabat
  •  Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment
gaveabonnement Krydsordsklassikeren gaveabonnement Krydsordsklassikeren

KRYDSORDSKLASSIKEREN 3-4*

Krydsordsklassikeren er vores bud på et moderne opgaveblad med rødder i traditionen. Bladet er, som sin forgænger Spar to, blandt de mest varierede på markedet inden for gode, reelle krydsordsvarianter. I Krydsordsklassikeren finder du blandt andet Kendisquiz, Fotokryds, Temakryds, Kryptokryds og Quizkryds. Sværhedsgraden er middel til middelsvær.


Sådan fungerer dit abonnement: 

Krydsordsklassikeren udkommer 9 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ligeledes, hvis du giver abonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.

1 nummer

Gebyr 5,00 kr

I alt 44,95 + 5 Kr

3 numre 1 gratis

Spar 44,95 kr

Kun 89,90 Kr

9 numre 2 gratis

Spar 89,90 kr

Kun 314,65 Kr

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.