Hurtig Levering
Hurtig levering 1-3 dage
Altid de bedste tilbud
Vælg abonnement Op til 33% rabat
Fuld Returret
Fuld returret 14 dages returret
Stor rabat
Stor rabatKøb mere end ét blad og spar op til 20%
Officiel Tankesport webshop
Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment
Tankesport-magasinet med de logiske opgaver japansk billedkrydsTankesport-magasinet med de logiske opgaver japansk billedkryds

Japansk Billedkryds XXL

Sudoku Varia er vores flagskib på sudoku-fronten. Bladet er specielt udviklet til de ægte sudoku-fans, der vil have noget ud over det sædvanlige, idet det indeholder et væld af sudoku-varianter i forskellige sværhedsgrader.


Sådan fungerer dit abonnement: 

SUDOKU Varia udkommer 13 gange årligt. Når din bestilling er modtaget, får du dit magasin med posten på udgivelsesdagen. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du i et løbende abonnement. Det gælder også, hvis du giver abonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet til udløb. Du har altid 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.  

1 nummer

Gebyr 5,00 kr

I alt 49,95 + 5 Kr

3 numre 1 gratis

Spar 49,95 kr

Kun 99,90 Kr

12 numre 2 gratis

Spar 99,90 kr

Kun 499,50 Kr

Detaljer
Hos Tankesport udgiver vi et bredt udvalg af magasiner inden for krydsordsgenren. Vi har blade med krydsord i de letteste sværhedsgrader, men også landets sværeste ekspertblade. Det typiske krydsordsblad indeholder en overvægt af klassiske krydsogtværsopgaver, men også opgavevarianter som fx humørkryds, hyggekryds, quizkryds og find ord-opgaver.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.