•    Gratis forsendelse 14 dages Returret
  •  Altid de bedste tilbud Op til 33% rabat
  •  Officiel Tankesport webshop Det fulde sortiment
gaveabonnement, 4-stjerne krydsen, krydsord, tankesport, stopper ved udløb, gratis levering gaveabonnement, 4-stjerne krydsen, krydsord, tankesport, stopper ved udløb, gratis levering

4-STJERNEKRYDSEN 4*

4-Stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i krydsordsbladet er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af krydsogtværser, emneopgaver og quizkrydser om blandt andet kunst, sport, musik og film. Du finder også den populære litteraturkryds i bladet. Tegn abonnement, og få dit 4-stjernede krydsordsmagasin leveret lige til døren. 


Sådan fungerer dit abonnement: 

4-Stjernekrydsen udkommer 7 gange årligt. Du vil få dit magasin med posten på udgivelsesdagen, når vi har modtaget din bestilling. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du med at modtage bladet i et løbende abonnement. Det gælder ligeledes, hvis du giver abonnementet til en anden. Du kan altid opsige abonnementet, og du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første blad.  

1 nummer

Gebyr 5,00 kr

I alt 44,95 + 5 Kr

3 numre 1 gratis

Spar 44,95 kr

Kun 89,90 Kr

7 numre 2 gratis

Spar 89,90 kr

Kun 224,75 Kr

 Mesterkryds og Seniorkryds
Hvis du er fan af 4-Stjerne Krydsen, men snart er klar til nye udfordringer, så finder du i krydsordshæfterne Mesterkryds og Seniorkryds femstjernet krydsordsunderholdning. I ekspertbladene møder du bl.a. opgavevarianterne litteraturkryds, humørkryds, quizkryds, temakryds og hvem er jeg? Bladenes opgaver er nogle af Danmarks sværeste krydsord.


Specifikationer
4-stjernekrydsen er et opgaveblad på det næstsværeste niveau. Opgaverne i dette blad er for de virkelig skrappe løsere, der står på spring til at prøve kræfter med vores 5-stjernede ekspertopgaver. Bladet indeholder forskellige typer af Krydsogtværser, Selvbyggere og Quizkrydser, ofte med temaer og kendisser eller berømte seværdigheder i fokus.